O nama

O nama

Firma Motomania d.o.o iz Beograda osnovana je avgusta 2008. god. Želeći da spojimo lepo i korisno, kao dugogodišnji ljubitelji motora, bazirali smo naš rad najpre na upotpunjavanju tržišta proizvodima kojih nema, ili nema adekvatnog kvaliteta.

Tako smo 2009. godine počeli da uvozimo OnGuard sisteme za zaštitu motora sa DOŽIVOTNOM GARANCIJOM. Ubrzo, našim učešćem kao sponzora na trkama, posećivanju moto skupova, kao i samim kvalitetom, proizvodi Onguard su postali poznati i traženi.


Najpre iz lične potreba, a i uvidevši da na našem tržistu fale kvalitena kočiona creva, u Januaru 2010. godine počinjemo da uvozimo HEL teflonska creva sa DOŽIVOTNOM GARANCIJOM. Iste godine, pošto smo do tada radili samo kao veleprodaja, otvaramo maloprodajni objekat na Novom Beogradu. Pored želje da omogućimo bezbednost vašeg vozila, vašu bezbednu vožnju, želeli smo i da promenimo dimenziju vožnje, da je učinimo potpunijom, pa te godine na sajmu motora u Milanu, sa prestižnom Italijanskom firmom Cellular Line smo napravili ugovor o zastupanju i počeli da uvozimo Bluetooth-eve za sve modele kacige, kao i ostale proizvode iz njihovog asortimana za moto sport.


2011 godine postajemo uvoznici BMC filtera za vazduh. Pamučni, visokoprotočni filteri, koji se peru, pored uštede za vaš budžet, omogućavaju bolji odziv na gas, kao i bolje performance motora. Utiske kao i iskustva o tome mogu Vam posvedočiti većina naših aktuelnih trkača poput Nenada Petrovića Šoneta, Milana Lovrića, Darka Radonjića, Nikole Stankovića, Segetlija Zorana kao i mnogi drugi.


Od 2011. godine svoju ponudu smo upotpunili moto šlepom. Želeci da svim ljubiteljima motora omogućimo kupovinu ’’ SVE NA JEDNOM MESTU’’ pored proizvoda koje mi uvozimo, u našem maloprodajnom objektu se mogu naći marke poznatih svetskih proizvodjača.


Pozivamo vas da nas posetite i uverite se i sami u našu gosoljubivost i profesionalnost.

 

Korpa
Prijavi se

Nemate nalog?

Unesite naziv ili šifru proizvoda.
Prodavnica
Lista želja
0 items Korpa
Moj nalog